Welkom bij Beauty Moments By Romy, 
Welkom op mijn website! Mijn naam is Romy Vonhof, ik ben 25 jaar en woon in Nijkerk. Ik heb in 2020 mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald en sta met enthousiasme voor uw klaar!
Mijn schoonheidssalon is gevestigd in Nijkerk dichtbij het centrum. Als u op zoek bent naar heerlijke rustgevende behandelingen op maat met een mooi resultaat dan bent u bij Beauty Moments by Romy aan het juiste adres. In een sfeervolle, rustgevende salon met voldoende privacy kunt u heerlijk genieten van uw schoonheidsmomenten. Er wordt een advies op maat gemaakt en gewerkt met effectieve producten van de merken Casmara en Extenso.  Er wordt goed gekeken naar hoe we samen het beste de conditie van de huid kunnen verbeteren. Als eerste behandeling raad ik u aan het begin de meeting treatment te boeken. Hier zullen we kennis maken en laat ik u een intakeformulier invullen en zal ik een huidanalyse doen om de conditie van uw huid te bepalen en een behandeling geven die hierop aansluit. Naast het hoofddoel vind ik het ook belangrijk dat u een moment van ontspanning kunt ervaren.  ​​​​​​​
Ik bied een breed assortiment aan behandelingen aan. Zo is er een basisbehandeling die bestaat uit een huidanalyse, reiniging, massage, masker en verzorgende crème. Er zijn ook een luxere behandelingen en u kunt kiezen voor deelbehandelingen, bijvoorbeeld alleen het verven van wenkbrauwen of een massage.  Op mijn website www.beautymomentsbyromy.com  vindt u nog meer informatie over de behandelingen en prijzen. U kunt online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen (06-20697900) ook ben ik via Whatsapp goed bereikbaar. Ook kunt u Beautymoments_byRomy volgen op facebook en Instagram! Hier kunt u diverse resultaten van behandelingen vinden en zo kunt u eventuele acties in de gaten houden. 
De behandelingen worden allemaal door mijzelf (Romy Vonhof) uitgevoerd.  Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met veel passie voor het vak en zie u graag langskomen in mijn salon voor een ontspannen beauty moment!
Back to Top